Heilige Paus Johannes Paulus II

Op zondag 27 april 2014 zal Paus Johannes Paulus II heilig worden verklaard te Rome. Uitgeverij Betsaida biedt bij deze gelegenheid een serie artikelen over deze bijzondere priester, bisschop en paus.

Boek - Een leven met Karol

kardinaal Stanislaw Dziwisz

Een leven met Karol

Het gezaghebbende boek Een leven met Karol, geschreven door kardinaal Stanislaw Dziwisz, persoonlijk secretaris van paus Johannes Paulus II, is een fascinerende biografie van de man die geldt als een voorbeeld voor de huidige paus Franciscus.
DVD's - Karol

Stripverhaal

Dit tweedelige stripverhaal, gemaakt in samenwerking met Uitgeverij Monastic, is gebaseerd op de pausbiografie van kardinaal Dziwisz en verschijnt nu in Nederlandse vertaling. Kijk- en leesplezier voor jong én oud!
Stripverhaal over paus Johannes Paulus II

Dubbel-DVD Karol

Voor het eerst verschijnen de beide delen van de biografische speelfilm Karol. De man die paus werd en De paus van de hoop met Nederlandse ondertitels. U blijft geboeid kijken naar meer dan zes uur filmplezier.
Lespakket over paus Johannes Paulus II

Lespakket - Held van God

Voor de leeftijd vanaf 8 jaar

Dit lespakket, Held van God, is bedoeld voor leerlingen van de basisschool, voor catechese thuis of in de parochie. Op informatieve en ludieke wijze wordt toelichting gegeven bij de persoon en de betekenis van paus Johannes Paulus II.
Kwartet behorend bij lespakket over paus Johannes Paulus II