Boeken en e-books

Ebooks

CD’s

DVD’s

Deel deze pagina:

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

De kleine Juliana en het brood van leven

Uitnodiging Boekpresentatie op vrijdag 6 november in Sint-Truiden, Belgiƫ

gepubliceerd: maandag, 2 november 2015

Op vrijdag 6 november wordt het nieuwe kinder­boek De kleine Juliana en het brood van leven gepresen­teerd. Uitgeverij Betsaida nodigt u graag uit tot deze boek­voor­stelling, die plaats­vindt in het kader van de KISI-musical Paulus - door God geroepen.

Presentatie

Op vrijdag 6 november 2015 vindt twee maal een boek­presentatie en musical­voor­stelling plaats, om 15.00 en om 19.00 uur. De lokatie is Minder­broeders­kerk, Minder­broeders­straat 5, 3800 Sint-Truiden (België).

Juliana van Cornillon is één van de vrouwen­figuren uit de Lage Landen, die geschie­denis schreven. Temidden van de grote theologen van de Middel­eeuwen werd Juliana de ambassa­drice van Jezus’ Aanwezigheid in de Eucharistie. Zij ligt aan de oorsprong van het feest van Sacramentsdag, dat wereldwijd nog steeds gevierd wordt.

Het boek De kleine Juliana en het brood van leven vertelt op een zeer toegan­ke­lijke wijze over de kinderjaren van Juliana, over haar vreugden en verdriet, en over haar grote vriend: Jezus. De tekst werd verzorgd door Jacques Galloy, de aan­sprekende tekeningen werden gemaakt door Anne Junker.

Bij de boek­presen­tatie zijn de auteur (15.00 uur) en de tekenares (19.00 uur) aanwezig om boeken te signeren. Zij staan ook ter beschikking voor eventuele interviews (NL-FR).

In verband met de praktische organisatie van de boek­presen­tatie en van de musical zien wij uw aanmelding graag tegemoet: info@betsaida.org of +31(73)6123055.

Multimediaal project

Het boek maakt deel uit van een multi­mediaal project met spelletjes, film en een natuur­wandeling.

De kleine Juliana

www.dekleinejuliana.be - www.dekleinejuliana.nl

Details en informatie

datum: Vrijdag 6 november 2015
tijd: 15.00 uur (schrijver Jacques Galloy aanwezig)
19.00 uur (tekenares Anne Junker aanwezig)
lokatie: Minderbroederskerk
Minder­broeders­straat 5, 3800 Sint-Truiden (België)
      telefoon: +31 (73) 612 30 55
e-mail: info@betsaida.org