Spector
Het beste zit van binnen
gepubliceerd: donderdag, 1 maart 2018
Stel je voor iemand vraagt je: wat is je grootste wens? Wat is jouw droom voor je leven. Dat overkomt Erik, een blinde bedelaar. En de vrienden die hij onverwachts ontmoet, gaan hem helpen om die droom waar te maken. Erik twijfelt: zal het hem lukken? Beleef het mee in de musical. En... wat zijn jouw dromen? Durf jij ze waar te maken?
KISI - 1000 ideeën
gepubliceerd: maandag, 9 oktober 2017
1000 ideeën is een nieuwe CD, geheel in de vertrouwde KISI-stijl: jong, dynamisch en opgewekt.
KISI - Sterrennacht in Betlehem
gepubliceerd: dinsdag, 1 september 2015
Sterrennacht in Betlehem is een kerstmusical om naar te luisteren en op te voeren. Veel liederen in een bonte mix maken samen deze musical. Vanaf 8 jaar.
KISI - Lilli en de ongelofelijke comeback
gepubliceerd: dinsdag, 1 september 2015
Lilli en de ongelofelijke comeback is een musical uitgevoerd door Birgit en Hannes Minichmayr en de KISI Kids. Een musical over de grootste gebeurtenis allertijden! Een musical om naar te luisteren en om op te voeren.
KISI - Paulus musical
gepubliceerd: donderdag, 12 september 2013
Tegelijk met de Pauluscatechesen van paus Benedictus XVI brengt het internationale kinder- en jongerenkoor KISI-Kids een CD uit met de muziek van hun recente Paulusmusical.
KISI - Blessings
gepubliceerd: maandag, 12 augustus 2013
“‘Zing voor de Heer een nieuw lied!’ Als KISI - God’s singing kids volgen wij graag deze oproep. Het is heel mooi om steeds opnieuw Gods liefde en grootheid te bezingen met Bijbelse teksten als basis en teksten die direct uit het hart komen.”
KISI - De Barmhartige Vader
gepubliceerd: vrijdag, 15 maart 2013
Door het verhaal en de liedjes op de nieuwe CD ‘De Barmhartige Vader’ wordt de gelijkenis van de verloren zoon duidelijk en voelbaar.
KISI - Nooit meer alleen
gepubliceerd: vrijdag, 15 maart 2013
Liederen gebaseerd op liturgische teksten.
KISI - De Hemel op stelten
gepubliceerd: vrijdag, 15 maart 2013
Grote opwinding in de Hemel! Het beroemde engelenkoor is samengeroepen voor een bijzondere repetitie. De engelen vragen zich nieuwsgierig af wat er gaat gebeuren!
Aanbidden wij Hem
gepubliceerd: vrijdag, 15 maart 2013
‘Aanbidden wij Hem’ is een initiatief van R.K. instelling Sonnius. De opbrengst van de verkoop van deze CD is bestemd voor de instandhouding van het Sint-Janscentrum, de priesteropleiding van het bisdom ’s-Hertogenbosch. De liederen zijn genomen uit de Romeinse traditie en het repertoire van verschillende nieuwe bewegingen binnen de Rooms-Katholieke Kerk.
Gelovend Brabant Trouw aan Traditie
gepubliceerd: vrijdag, 15 maart 2013
2009 is uitgeroepen tot het Jaar van de Tradities. Het Sonnius Priesterfonds is blij met het initiatief van de Brabantse artiesten die daar op inhaken met de productie van een cd waarop de geloofsgebonden traditie van de Brabanders in lied, gedicht en verhaal vertolkt wordt.
Hemel en aarde ontmoeten elkaar
gepubliceerd: vrijdag, 15 maart 2013
Deze CD bevat een verzameling van traditionele en nieuwe advent- en kerstliederen. De nieuwe liederen zijn afkomstig van verschillende nieuwe bewegingen in de Katholieke Kerk: de Gemeenschap van Chemin Neuf, de Foyer de Charité, de Gemeenschap Emmanuel en de Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV).
Maria in Brabant - Deel 2
Marialiedjes, gedichten en verhalen in Brabants dialect
gepubliceerd: vrijdag, 15 maart 2013
Een logisch vervolg op de eerste maria-CD met een Brabantse tongval.
In vuur en vlam
gepubliceerd: vrijdag, 15 maart 2013
In vuur en vlam -een gezamenlijke uitgave van Gemeenschap Emmanuel Nederland en Sonnius Priesterfonds- is een CD met een boodschap van hoop en vreugde voor eenieder die het horen wil. Het bevat verschillende genres van liederen; meditatieve liederen die uitnodigen tot overweging en gebed, lofliederen die uitnodigen tot dankzegging, psalmen en vele herkenbare teksten uit de bijbel.
Maria in Brabant - Deel 1
Marialiedjes, gedichten en verhalen in Brabants dialect
gepubliceerd: vrijdag, 15 maart 2013
Een verzameling van muzikale en poetische uitingen van Mariaverering in de taal van het Brabantse hart, waarmee u het Sonniusfonds ondersteunt.
Dipsô - Ik heb dorst
gepubliceerd: vrijdag, 15 maart 2013
‘Dipso’ is Grieks. Het betekent ‘Ik heb dorst’. Volgens het lijdensverhaal is het een van de laatste woorden die Jezus sprak toen Hij stervend aan het Kruis hing. God dorstte naar de verlossing van de mensen; de mens dorst naar zijn verlossing door God. Jezus voltrok deze verlossing eens en voor altijd door zijn lijden, dood en verrijzenis.
Mater Dei (dubbel-CD)
gepubliceerd: vrijdag, 15 maart 2013
Op deze dubbel cd (of dubbel muziekcassette) zingen 7 Brabantse koren hun lof op Maria. Op de ene cd/mc vindt u de traditionele Mariagezangen, die u zo kunt meezingen (er is een bijgesloten tekstboekje). Op de andere cd/mc staan oude en nieuwe “klassieke” Marialiederen, o.m. uitgevoerd door een sopraan en een tenor uit de stal van Christine Deutekom.
Wij komme te same
gepubliceerd: vrijdag, 15 maart 2013
Een muzikale verheerlijking van het Kerstmysterie, uitgevoerd door artiesten met een warm hart en een Brabantse tongval, met o.m. Cor Swanenberg.