In haar sandalen

dinsdag, 20 maart 2018

Wat als je getuigen was geweest van de gebeurtenissen van de laatste dagen van Jezus’ leven – wanneer je met hem mee was gelopen terwijl Hij Jeruzalem binnenging, aanwezig was toen Hij gekruisigd werd en Hem kon omhelzen op Pasen? Wat zou er door je heen gegaan zijn en wat zou je gedaan hebben? Hoe zou het je veranderd hebben?

In haar sandalen brengt tot een diepere relatie met Jezus en helpt om intiemer met Hem verbonden te zijn. Door de ogen van verschillende vrouwgestalten, die in de evangeliën voorkomen, begeleidt dit boek de lezers op een biddende en creatieve tocht doorheen de goede week, Pasen en Pinksteren.

Zes universele vrouwelijke gaven - ontvankelijkheid, gevoeligheid, vrijgevigheid, gebed, moederschap en de gave van de Heilige Geest – vormen de leidraad voor dit boek, dat op een verfrissende en vernieuwende wijze helpt om de Heilige schrift te openen, stil te staan bij de evangelieteksten over Jezus’ dood en verrijzenis, deze te betrekken op het eigen leven en de inzichten die daaruit voortkomen met anderen te delen.

Details

auteur: Kelly M. Wahlquist (red.)
vertaler: Goedele Gouwy
titel: In haar sandalen
ondertitel: De lijdensweg van Jezus door de ogen van vrouwen
oorspronkelijke titel: Walk in her sandals
leesproef: Inhoud en Inleiding
ISBN: 9789491991608
formaat: 13,8 x 20,8 cm
aantal pagina’s: 182
gewicht: - Gram
uitvoering: Paperback
prijs: € 13,50


WinkelwagentjeBestel dit product via het bestelformulier